Christian Louboutin Flats Schoenen & Louboutin Pumps

Moet je Christian Louboutin Flats of pompen dragen om afscheid te nemen tot 2013 en welkom in het nieuwe jaar? Hier presenteren we een aantal argumenten voor u om u te helpen beslissen.
Met inspiratie van de ultieme platte schoenkampioen, Alexa Chung, die keer op keer bewijst dat de mooiste jurkjes met Ladylike louboutin flats kunnen worden gedragen zonder dat ze op stijl opofferen.
Louboutin Pumps zijn de praktische optie. Het hobbelen van de ene locatie naar de volgende is nooit een goede blik, en leunt niet op je hakken aan de bar of bushalte om de pijn te verlichten (we zijn er allemaal). Dus waarom niet de praktische keuze van deze Oudjaarsavond? Laat de hoge hakken niet in de weg staan ​​om u op de dansvloer te gooien. Je hoeft je schoenen niet uit te schoppen als de pijn teveel wordt als je flats hebt, je kunt de hele nacht dansen, pijnloos.
Zoals u weet, hebben de ontwerper louboutin pumps een goede draagbaarheid. Dus een beetje meer uitgeven aan een paar modepompen om voor je eerst te debuut op Oudejaarsavond en dan voor de rest van het jaar te dragen, is een slimme manier om te investeren in die bezaaide Valentinos of soortgelijke die je hebt gewerkt. Hoe meer je ze draagt, hoe betere waarde worden ze wanneer je hun kosten per slijtage berekent.
Als u om deze redenen niet in de steek gelaten bent, kunnen sommige Christian Louboutin flats het wel doen. Probeer Russell & Bromley’s Chance Flats – ze hebben een kleine juwelenhak om een ​​kleine lift te geven. Of Alexa’s favoriete So Kate Pumps, die je van dag tot nacht terugvoeren, of, voor een high street optie, deze Antipodium voor ASOS brogues gaat perfect met een midi jurk of spijkerbroek.
Nu voor degenen die denken aan het dragen van hakken op nieuwjaarsavond, is Victoria Beckham de perfecte hakkenheld. Zelden gezien zonder haar handtekening garderobe nietjes, zelfs sportieve op maat gemaakte zes-inch Christian Louboutin Schoenen naar de koninklijke bruiloft, terwijl zes maanden zwanger.

Tags: , , , ,

Deja un comentario